Top Highest 10 Options of Android 10

Google официално модифицира заглавието си с Android Q на Android 10. Бета Android 10 бе допълнително пуснат този месец, макар че не е късно, когато трябва да бъде официално стартиран. Android 10 обърна допълнително внимание на вашата личност. Освен това, вие ще видите много модификации в потребителския му интерфейс също толкова добре. Нека сега да разгледаме високите 10 опции на Android 10, които положително ще трябва да използвате възможно най-скоро.

Високи 10 опции на ANDROID 10
1. СИСТЕМНО-ШИРОКИ МЪЧКИ РЕЖИМ

Това вероятно е една от най-големите и най-разпространените функции, които ще видите в Android 10. Освен това, позволете ни да ви уведомим, че Darkish режимът е прилаган от Google в почти всички негови функции. Сега той ще бъде включен в Android 10 като цялостна система.

2. Нов жест, базиран основно на навигационна система

Ще получите линия в Android 10, по която ще можете да прекарате пръст и да отидете на уеб страницата на къщата. Освен това сте в състояние да направите нещо с този плъзгане, може да го видите като многозадачно меню. Това допълнително означава, че бутонът отново е далеч от Google, а сега очевидно Google отива да използва менюта като iPhone.

3. Поставете надпис

Ако обсъждаме по отношение на потребителската база, тогава Google се променя в изключително деликатен размер и широчина. Ще представите надписи в реално време за това, което може да правите в мобилния си телефон, с пребиваващи надписи. Въпреки че вашият мобилен телефон дори не иска интернет за това, може да се твърди, че е идеалният фактор. Възможно е допълнително да работи и офлайн.

4. Напълно ново меню за споделяне

Менюто за споделяне на Android е решаваща част от неговия потребителски интерфейс. Постепенно се зарежда и, както е, не прави действителното си усещане наистина. Google се опита да премахне този недостатък в Android 10. Интерфейсът на инвентара в Android 10 има идентична възможност за натоварване. Освен това, допълнително трябва да се стартира споделяне на преки пътища.

5. Разрешения за поверителност

Светът не беше толкова суров по отношение на своята частност в миналото, защото се оказа, че е в момента. Google вече осъзнава, че това е решаваща половина и жизненоважният начин за безопасност от приложения и доставчици. Тези дни всеки може да въведе вашите данни. Въпреки това, в случай, че се страхувате от личност, ще получите товари в Android 10.

6. Нов избор на тема

Сега Google трябва да играе с цветове и желае да го нарисувате. По подразбиране вече виждате Android на потребителския интерфейс на Google в син цвят. Независимо от това, в Android 10 ще получите много възможности за избор, с които ще можете да промените темата си. Сега можете да го промените в цвета на вашата алтернатива, т.е. синьо, черно, неопитни, лилаво, кино, океан, къща и орхидея. Независимо от това, също е постижимо, че не можете да видите всичко това в рамките на крайния модел.

7. Запис на дисплея

Въпреки че може да се посочи като доста проста версия, тази функция не се виждаше в Android, но. Независимо от това, в Android 10 ще получите функцията за запис на екрана от себе си. Независимо от това, за това може да се наложи да го разрешите, като отидете на настройките на строителите.

8. Native Desktop Mode

Ще получите изцяло нов роден настолен режим в Android 10, това е едно нещо, което видяхме в Samsung. Бързо, когато присъедините мобилния си телефон към външен монитор, след това го сменете в мобилен телефон. Ще бъде много привличащо вниманието за разглеждане и тази функция.

9. Може да споделя Wi-Fi с QR код

Когато не трябва да имате паролата за Wi-Fi или не, не е нужно да остъргвате косата си, за да си я припомните. Ще получите отговора в Android 10. В Android 10 можете да споделяте Wi-Fi чрез сканиране на QR кода. Независимо от това, за да получите QR код, трябва да се подложите на биометрична безопасност.

10. Помощ на сгъваеми телефони

Този диалог се водеше, когато стартираха мобилните телефони на Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X, как ще работи за сгъваеми телефони с Android 10, макар че сега изскача, че ще можете да получите сгъваеми телефони в Android 10 Помощ е по пътя, по който.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *